Vanessa van de Pol

Mijn naam is Vanessa van de Pol, ik ben geboren in 1978 in het dorpje Slagharen en ben daar ook opgegroeid. Na HAVO te hebben doorlopen, ben ik naar de PABO in Groningen gegaan. En heb daar 4 jaar lang gewoond. Vervolgens heb ik mijn vleugels uitgeslagen en ben ik verhuisd naar Haarlem….

Dit was het moment dat ik ben begonnen als leerkracht. Eerst heb ik “ingevallen” op basisschool de Icarus (gr. 6) in Heemstede. Daarna ben ik gaan werken op de Hannie Schaftschool in Zandvoort. Daar heb ik ruim 11 jaar met veel plezier gewerkt in verschillende groepen (gr. 1/2, 3, 5, 7, 8)  In deze periode ben ik ook getrouwd met Mark en zijn ook onze twee dochters Sophie (2005) en Claire (2006) geboren.

Sinds begin 2012 ben ik werkzaam op de Nicolaas Beetsschool als leerkracht van groep 1-2. Dit sluit goed aan bij mijn interesse in en de gevolgde specialisatie over het jonge kind. Inmiddels 4 jaar geleden ben ik gevraagd om coördinator van de onderbouw te worden. Dit is voor mij een mooie aanvulling op het lesgeven.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om dingen te ondernemen met mijn gezin, met vrienden af te spreken, te koken met de kookclub, reizen te maken en nog veel meer... Verder heb ik een grote interesse in mensen en de hippische sport.

vanessa.vandepol@twijs.nl