Saskia Hisschemoller

Mag ik mijzelf even voorstellen?

Ik ben Saskia Hisschemöller. Ik ben 56 jaar, ben getrouwd met Mark en we hebben 2 kinderen. Mijn dochter Isa studeert chemie in Leiden en mijn zoon Jonte studeert sportkunde bij Inholland in Haarlem.

Ik werk al nu al 30 jaar in het onderwijs. Ik ben begonnen als kleuterleidster. Dit heb ik met veel plezier ongeveer 10 jaar gedaan op een school in Schalkwijk. Hierna heb ik op verschillende scholen in Haarlem gewerkt. Vooral de groepen 3 en 4 hadden mijn voorkeur. Naast mijn werk deed ik een opleiding tot interne begeleiding en heb dit werk ook met veel enthousiasme een aantal jaren gedaan. Toch begon ik het werken in een groep te missen en ik was dan ook erg blij dat ik op de Nicolaas Beetsschool kon beginnen in groep 3! Dit doe ik nu een aantal jaren en het is nooit saai. Ik geniet ervan om te zien hoe kinderen met elkaar samen werken en spelen. Hoe kinderen op verschillende manieren leren van mij en van elkaar. Het werken in groep 3 vind ik echt speciaal. De overgang van groep 2 naar groep 3 is best groot en het is iedere keer voor mij weer de kunst om dit zo prettig mogelijk te maken voor de kinderen. 

Naast mijn werk, geniet ik van ons paard. Mijn dochter is een fanatieke ruiter en we gaan regelmatig op wedstrijd. Ik rij nog twee dagen in de week, maar voor mij geen wedstrijden meer!

Nou, dit ben ik dus wel een beetje!

saskia.hisschemoller@twijs.nl