Sabrina Korf

Mijn naam is Sabrina Korf, leerkracht van groep 1/2B. 
Al van jongs af aan ging ik met mijn moeder mee naar haar werk; ook zij is leerkracht in het basisonderwijs.

Na de middelbare school en de SPW ben ik de Pabo gaan volgen. Met mijn diploma op zak heb ik een jaar op een school in IJmuiden gewerkt en nu werk ik al weer heel wat jaren op de Nicolaas Beets. Begonnen met een duo-baan in groep 1/2, daarbij een vaste middag in groep 8 en wisselend de maandag groep 5 en 6.
Maar nu al weer heel wat jaren dat wat ik het allerliefst doe... Werken in de jongste groep, de kleuters.

Ik hou van de onbevangenheid, openheid en eerlijkheid van kinderen. Ze maken me iedere dag aan het lachen, zetten me aan het denken en houden me scherp. Ik vind het ontzettend mooi om ze een goede basis mee te geven voor de rest van hun schooltijd! 
Ik hou van mijn werk en hoop het nog heel lang te kunnen doen.

Hiernaast heb ik natuurlijk ook nog een privé leven. Ik woon samen met Maureen in een heerlijk huis in Santpoort. Zodra de zon schijnt zijn we op het strand of ergens op een terras te vinden. Ik speel gitaar in de band bij ons in de kerk, een belangrijk onderdeel van mijn leven. 
We hebben een ontzettend leuke en diverse  familie- en vriendenkring: ga ik met de één skeeleren, met een andere groep spelletjes doen en op zn tijd een pubquiz. Ook vind ik het heerlijk om te wandelen met onze hond. 
Ik ben een gelukkig mens.

sabrina.korf@twijs.nl