Pasen 2019

Pasen en Barista op het plein voor ouders

Wat een mooi gezicht was het vanmorgen op het plein. Alle leerlingen van groep 3-8 die met hun paasdoos het plein opkwamen en voor een ander kind een ontbijtje hadden verzorgd. Ook de ouders die bij de barista een koffie bestelden waren sfeer verhogend. In de wandelgangen hoorde ik al dat dit wel vaker mag…

In de groepen 1-2 hadden de klassenouders het ontbijt verzorgd en werd daarna heerlijk gezongen, geknutseld en gespeeld.

Drie dominees vertelden in groep 3-8 een eigentijdse versie van het paasverhaal. De kinderen hebben ademloos geluisterd. Zo’n paasfeest is er niet zomaar. Dank aan de paascommissie die uit ouders en teamleden bestond. Ook anderen die vandaag hun steen hebben bijgedragen aan deze fijne paasviering op school, dank jullie wel!