Naschoolse opvang

De Nicolaas Beetsschool heeft goede contacten met de organisaties die naschoolse opvang verzorgen. In juni '07 is de samenwerking met Casca vastgelegd in een convenant gevolgd door een convenant met 'Les Petits' in juni '08.

Op ons eigen plein hebben we al ruim 10 jaar buitenschoolse opvang van Casca.
Casca vangt sinds kort hier de jongste kinderen op. Er is plaats voor 30 kinderen.
De oudere kinderen hebben hun eigen opvang op locatie Casca de Molenwerf.
Zij worden opgehaald door 2 leidsters. Op woensdagmiddag is de opvang ook naar deze locatie verplaatst. Op vrijdagmiddag verzorgt de Nic. Beets locatie ook opvang voor de kinderen van de Voorwegschool.

De kinderen die naar Casca, Les Petits of Sportfever worden in de school verzameld en vervolgens lopend of met een busje naar de opvang gebracht. Wanneer u gebruik wilt maken van naschoolse opvang, moet u zelf contact opnemen met één van deze organisaties.

Casca Nicolaas Beetsschool
2100 AN Heemstede