Nynke Overhoff

Ik ben Nynke, juf van groep 3. En wat is dát een leuke groep; als grote kleuters komen de kinderen binnen en verlaten deze groep weer als ze kunnen schrijven, rekenen, spellen en volledige boekjes kunnen lezen! En dat allemaal in één jaar, wat gebeurt er veel in groep 3!

Ook op sociaal emotioneel gebied groeien de kinderen enorm en vormen we uit verschillende kleuterklassen een hechte groep.
Ik vind het een voorrecht om als juf aan deze enorme ontwikkeling te mogen en kunnen bijdragen!

Naast een eerdere opleiding voor opvoedkundige heb ik onlangs een opleiding tot kindercoach afgerond, een kant die mij erg boeit. Een kind kunnen helpen om stevig en op eigen benen in het leven te staan - zowel binnen als buiten de klas - zie ik als een uitdaging. Die onbevangenheid, energie en vrolijke koppies van de kinderen; daar word ik blij van!

Naast van mijn studententijd te hebben genoten, heb ik eerst de opleiding Hotel- & en Hospitalitymanagement gevolgd. Zo ben ik in verschillende andere banen werkzaam geweest. Totdat ik mijn hart achterna ben gegaan en de deeltijd PABO ging volgen. Na 6 jaar op een andere (Montessori)school gewerkt te hebben, kwam ik op de Beets terecht waar ik nu alweer een aantal jaren werk. En ik zal je zeggen: dit is écht een hele leuke en fijne school, dus ik bof maar!

Thuis geniet ik van mijn eigen kinderen Thijs (2010) en Feline (2012). Zij zitten ook op de Beets. Dus behalve als juf sta ik hier ook als moeder op het schoolplein 😊

nynke.overhoff@salomoscholen.nl