Marise Borst

Mijn naam is Marise Borst,

Ik ben een jonge leerkracht die graag voor elke groep staat. Ik kan heel erg genieten van de onbevangenheid en openheid van de kleuters, maar ook heel veel energie halen uit een groep 8 waar ik het kwartje kan laten vallen. ‘Oh juf, maar nu snap ik het!’ klinkt mij als muziek in de oren. 

Het meeste geniet ik van de spontane reacties en acties van leerlingen, ze kunnen mij blijven verbazen en dat vind ik zo mooi aan dit beroep. Leerlingen kunnen ineens versteld staan van wat ze hebben geleerd en nu kunnen, hoe mooi is het dat ik daar een bijdrage in heb kunnen leveren. 

Na de middelbare school ben ik voor schoonheidsspecialiste gaan studeren, een opleiding om mijn passie voor make-up en schoonheidsproducten te volgen. Met deze studie op zak heb ik jaren lang met plezier gewerkt in de Rituals, een enorme werkervaring die ik met mij meedraag. Toch merkte ik dat ik nog steeds heel graag het onderwijs in wilde en ben onderwijsassistent gaan studeren, deze opleiding heb ik versneld afgerond. Uiteindelijk heb ik de Pabo gedaan om mijn droom te volgen, en nu sta ik al een aantal jaar met plezier voor de klas op de Beets. 

Samen met mijn vriend Michael en kat Turbo woon ik in De Zilk. Ik pak regelmatig de scooter om naar de Beets te komen maar met mooi weer en ik een sportieve bui neem ik graag de fiets. Mijn sportiviteit uit ik verder graag in dansen. 12 Jaar lang heb ik deel uitgemaakt van een HipHop selectiegroep waarmee wij onder andere mee hebben gedaan aan het NK. Echter was deze passie niet meer goed te combineren met mijn werk en ben ik overgestapt op Zumba en stijldansen. Ook ben ik actief binnen de carnavalsvereniging van De Zilk, hier train ik de dansmariekes en begeleid ik het jeugdprinsenpaar. marise.bartels@twijs.nl