Lisanne Grijsen

Hoi, ik ben Lisanne Grijsen! Ik heb het erg naar mijn zin op de Nicolaas Beets. In 2013 heb ik mijn afstudeerstage op deze school afgerond. Ik voelde mij op de Beets meteen thuis, daarom wilde ik hier graag blijven werken. De visie van de school past helemaal bij wie ik ben. Ik vind het uitdagend om met 4X Wijzer te werken, zodat ieder kind zijn eigen kwaliteiten verder kan ontwikkelen. Ook sta ik achter de Christelijke visie. Ik ga zelf wekelijks naar de kerk.

Het basisonderwijs vind ik zo leuk, omdat je echt een band kunt opbouwen met de kinderen. Je ziet ze de elke dag en ik geef elk vak. Daardoor zie ik de ontwikkeling van de kinderen in een bredere zin. Dit maakt dat ik elke dag met plezier voor de klas sta! Ik heb aansluitend aan de PABO een Master SEN ‘gedrag’ afgerond. Ik vind het erg interessant waarom kinderen zich zo gedragen zoals ze doen. Ook heb ik lesgegeven in Bali en in Suriname. Ik houd erg van reizen en de wereld verkennen. In 2018 heb ik een halve marathon gerend voor de kinderen in Ethiopië! Samen met mijn man heb ik al veel reizen gemaakt in Azië. We gaan dan met een grote rugtas vele plaatsen verkennen. Ik geniet van de mooie natuur, de verschillende culturen, de vrijheid en de liefdevolle mensen als ik op reis ben. Ik doe graag aan crossfit (dat is een soort fitness met gewichten), wandelen, zwemmen, koken en uitjes met vrienden. Ik sta altijd open voor een gezellig maar ook inhoudelijk gesprek. Kom gerust eens kijken in de klas als u uw kind komt ophalen!

lisanne.grijsen@salomoscholen.nl