Anneke van Schooten

Mijn naam is Anneke van Schooten,  ik ben getrouwd en woon in Hillegom. We hebben 2 volwassen zonen die met hun vrouw  gezellig in de buurt wonen.

Ik ben sinds 2000 werkzaam als kleuterleerkracht op deze fijne school. We hebben een fantastisch team met hele gezellige en betrokken collega‚Äôs.  Het werken met kleuters geeft mij veel plezier. Elke dag is anders, elk kind is een eigen persoonlijkheid die individuele aandacht nodig heeft. Het begeleiden van een 4 jarige totdat ze naar groep 3 gaan, is een boeiende en mooie taak.

In mijn vrije tijd wandel, fiets en lees ik graag, ga regelmatig met vriendinnen uit eten, naar de film en mag graag winkelen in een leuke stad. Mijn man en ik struinen vlooienmarkten af, om zo leuke dingen voor de klas te scoren, maar ook vaak voor ons zelf.

De vakanties brengen wij door in Frankrijk en met name in de Bourgogne, waar we een huisje hebben wat we aan het renoveren zijn. Dus elke vakantie is het ook handen uit de mouwen, maar bezoeken ook daar de vele gezellige  brocante, prachtige meren en genieten van het mooie landschap en het goede gezelschap van vrienden, familie en onze eigen gezin.

anneke.vanschooten@twijs.nl